Arne B. Holding Aps
Ikke tilgængeligt
86 52 02 41
http://www.riising-skanderborg.dk
Ikke tilgængligt
Adelgade 114 8660 Skanderborg

Bedemand Riising

Bedemand

Bedemand Riising er en familieejet begravelsesforretning med mere end 50 års erfaring, der er dedikeret til at hjælpe familier i deres sværeste stunder.

Med empati og respekt tager Bedemand Riising sig af alle detaljer vedrørende begravelsen, så familien kan fokusere på at sørge og mindes deres kære. Vores professionelle team af bedemænd sikrer en værdig og personlig begravelse, der afspejler den afdødes ønsker og værdier.

Hos Bedemand Riising forstår vi vigtigheden af at skabe et rum for afsked, hvor omsorg og tryghed er i centrum. Vi tilbyder forskellige typer af ceremonier og kirkegårdsarrangementer, som kan tilpasses individuelle behov og religiøse traditioner.

Vores dygtige rådgivere står altid klar til at lytte og vejlede i valget af kiste, urne, blomsterdekorationer samt udformningen af dødsannoncer og mindehøjtideligheder. Med Bedemand Riising ved ens side kan man være sikker på en professionel håndtering af hele processen.

Kontakt os i dag for en fortrolig samtale om jeres ønsker og behov. Lad Bedemand Riising være jeres trygge partner under denne vanskelige tid.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation