Arne B. Holding Aps
Ikke tilgængeligt
56 71 55 30
http://www.begravelse-kep.dk
Ikke tilgængligt
Rønnedevej 10C 4640 Faxe

Begravelsesforretningen Karl-Erik Pedersen

Bedemand

Begravelsesforretningen Karl-Erik Pedersen er en ærefuld og hengiven begravelsesforretning, der har betjent lokalsamfundet i mange år. Med dygtige medarbejdere og en omfattende erfaring inden for branchen, tilbyder de et bredt udvalg af tjenester i forbindelse med begravelser og bisættelser.

Karl-Erik Pedersen og hans team er kendt for deres professionelle tilgang til hver eneste detalje i begravelsesprocessen. De lytter opmærksomt til familiernes ønsker og behov og hjælper dem med at arrangere en mindeværdig ceremoni for deres elskede afdøde.

Med dignitet og respekt sørger Begravelsesforretningen Karl-Erik Pedersen for alt det praktiske, herunder transport af den afdøde, valg af kiste eller urne samt koordinering af blomsterpyntning og musik. De står også til rådighed for rådgivning om gravsten, gravsteder og andre relaterede emner.

Uanset om det drejer sig om en traditionel begravelse eller en mere personlig ceremoni, stræber Karl-Erik Pedersen efter at skabe et meningsfuldt farvel med værdighed og omtanke.

Hvis du har brug for assistance i forbindelse med et tab eller ønsker yderligere information om deres tjenester, er Begravelsesforretningen Karl-Erik Pedersen altid tilgængelig for at hjælpe og støtte dig i denne svære tid.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation