Gert Unterschlag

Bedemand

Bedemand Gert Unterschlag – Ekspert i professionel begravelsesservice

Dødsfald og begravelse

Alle jøder kan blive begravet på Mosaisk Vestre Begravelsesplads på det ydre Vesterbro i København. Bedemand Gert Unterschlag tilbyder sin assistance.

Ved dødsfald opfordres efterladte til omgående at rette henvendelse til enten overrabbiner Jair Melchior på telefon: 40435366 eller bedemand Gert Unterschlag på telefon: 29280485.

Overrabbineren ønsker herefter aftale for en samtale med de pårørende for at drøfte ønsker i forbindelse med evt. mindehøjtidelighed/begravelse.

Overrabbiner Jair Melchior og Gert Unterschlag vil herefter, i samråd med de efterladte, fastlægge tidspunktet for mindehøjtideligheden (hvis dette ønskes) samt for begravelsen.

Gert Unterschlag skal, til brug for diverse anmeldelser og øvrige papirer til de offentlige myndigheder, have følgende meget nøjagtige og korrekte oplysninger for såvel afdøde som for evt. ægtefælle – altså for begge personer, samt for den person der skal underskrive diverse dokumenter som værende anmelder af dødsfaldet (anmelder=den person der er i forbindelse med de offentlige myndigheder) – hvis det ikke er afdødes overlevende ægtefælle.

Gert Unterschlag

Rosenørns Alle 11, 4. sal.

1970 Frederiksberg C

Telefon Telefon: 29 28 04 85

website Web:

facebook Facebook:

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation